Wanneer worden de producten geleverd?

De producten van de eerste batch worden vanaf 18 november verstuurd. Vanaf dan zullen we wekelijks een verzending doen.

Wie zijn jullie?

Wij zijn Hinke, Nina, en Thijs. Wij maken al sinds 2005 bonbons samen, en zijn nog steeds goed bevriend.

Waar leveren jullie allemaal?

We leveren door heel Nederland en België. We verzenden elke woensdag een verse batch producten.

Wat betekent het als ik de producten zelf op kom halen?

Als je kiest voor de optie om de lekkernijen op te halen, dan kan dat wekelijks op woensdag 17:00-19:00. Afhaallocatie is Brink 1, in Betondorp. Je ontvangt een losse mail om te bevestigen welke woensdag voor jou het beste uitkomt.

Hoe kan ik de producten van het BonbonAtelier het beste bewaren?

Bewaar de producten op een koele donkere plek maar bij voorkeur NIET in de koelkast. Probeer temperatuurschommelingen te voorkomen omdat de chocolade dan wit uit kan slaan. Overigens is het dan nog prima te eten. De ideale bewaartemperatuur is rond de 13 graden.

Kan ik mijn bestelling als een cadeaupakket naar iemand sturen?

Wat een enorm lieve vraag, natuurlijk kan dat! Voeg cadeauverpakking als product toe aan je winkelwagen. Vermeld in het opmerkingen veld of je een persoonlijke boodschap wilt toevoegen, en vink in het bestelformulier de optie "Gebruik een alternatief afleveradres" aan. Dan regelen wij de rest.

Hoe berekenen jullie de bezorgkosten?

De website maakt op basis van het gewicht van bestelling een inschatting of je bestelling verzonden kan worden als brievenbuspakket (€ 4) of als pakketpost (€ 6,75).

Het materiaal wat wij versturen is kwetsbaar en bij twijfel versturen we het liever als pakketpost dan dat we het in een brievenbuspakketje moeten proppen.

Zijn jullie vanaf nu voor altijd open?

Nou dat zouden we wel willen, maar dat durven we voorlopig nog niet te zeggen. Voorlopig zijn we open tot en met december, je kan t/m 28 december bestellen. Dan zien we daarna wel weer verder. 

Wat kan ik doen als mijn vraag hier niet onder staat?

Stuur ons vooral een mailtje via hallo@bonbonatelier.com